Staken en lenen met onderpand WISE Tokens

Binnenkort kun je met WISE Tokens (als onderpand) andere crypto’s lenen die op Uniswap beschikbaar zijn. Het voordeel is dat deze transactie(s) plaatsvinden in een DeFi omgeving. Dit betekent dat de voorwaarden van de lening (zoals bijvoorbeeld het rentepercentage) geheel automatisch tot stand komen.
Voor de liefhebbers: door deze constructie is het bovendien “flash loan proof” (kort gezegd: het misbruiken van cryptoleningen zonder onderpand).

Naar verwachting zal het enkele maanden duren voordat deze uitbreiding op het WISE platform beschikbaar is.

Voordelen WISE Staking and Lending

Met deze aankomende uitbreiding wordt Wise Token, naast een investering in de token, ook aantrekkelijker als “platform”. Vergelijkbare diensten worden aangeboden door bijvoorbeeld Cardano, maar het verschil is dat WISE Token moderner is qua techniek / programmering. Het verloopt, in tegenstelling tot Cardanovolledig automatisch op basis van vraag en aanbod. De verwachting is dat hiermee voordelen behaald kunnen worden voor zowel lener als uitlener (betere APY).

Dat laatste is goed voor de ontwikkeling voor het WISE token: een hogere APY zorgt voor meer interesse vanuit investeerders. Dit zorgt vervolgens voor een hogere koers van WISE Token.

Audit op contract

Omdat het programmeren erg complex is, wordt er een extra audit op het contract uitgevoerd. Hierover volgt t.z.t. meer informatie.

Officiële Video WISE Staking and Lending

Bekijk de officiële Wise Token video over collateral staking and lending (Engels).

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *